Behang

Behang is hipper dan ooit, en dat is mede te danken aan de veelzijdigheid. Behang is er tegenwoordig in de mooiste kleuren, met de leukste prints, prachtige designs en de meest kunstige figuren. Behang vind je in alle stijlen, dus er is altijd behang te vinden dat bij jouw interieur past. Versier de keuken met zwart-wit geblokt behang, geef de kinderkamer een nieuwe look met schattig wolkjesbehang of verblijd je dochter met paardenbehang.

De ideale manier om je interieur een originele twist te geven is door gebruik te maken van fotobehang. Fotobehang wordt gemaakt van speciaal papier dat bedrukt wordt met een UV bestendige inkt. De kleuren van het fotobehang blijven behouden, zelfs wanneer het veelvuldig wordt blootgesteld aan zonlicht. Fotobehang is te verkrijgen in ontzettend veel verschillende prints. Dit varieert van natuurfoto’s tot stedenfoto’s en van mensen tot voorwerpen.

Je eigen foto als behang
Het is natuurlijk ook mogelijk om je muren te behangen met een foto die je zelf gemaakt hebt. Zo kun je elke dag genieten van alle mooie herinneringen die je hebt aan een bepaalde gebeurtenis. Je kunt je eigen digitale foto’s laten printen op kwalitatief fotopapier dat gemaakt is op basis van latex of vliesbehang. Waar je op moet letten is het formaat van de foto. Is de kwaliteit van de gebruikte foto niet goed genoeg dan zul je duidelijk pixels waar kunnen nemen op het behang.

De kosten van fotobehang
Je bent ongeveer vijfentwintig euro kwijt per vierkante meter fotobehang. In de meeste gevallen wordt er ook nog een bedrag in rekening gebracht voor de opmaakkosten van de foto. Daarnaast is het zo dat de prijs van het fotobehang ook af zal hangen van de kwaliteit van het gebruikte papier. Wanneer je de kosten van verschillende aanbieders gaat vergelijken zul je dus rekening moeten houden met het feit dat de prijsverschillen onder andere worden veroorzaakt door de papierkwaliteit.

Topmerken die wij voeren zijn onder andere: