Vloeren

De uitgebreide tapijt collectie van De Koning Wonen is bijna overweldigend te noemen. Tapijt geeft comfort en karakter aan elk huis en straalt warmte en sfeer uit in uw interieur. De materialen zijn voelbaar zacht en geven uw huis een schoon binnenklimaat, omdat tapijt makkelijk te onderhouden is. Daarnaast is tapijt veilig door het stroeve oppervlak en zijn de kleuren en structuren verrassend modern.

De tapijten van De Koning Wonen worden door onze eigen vakbekwame stoffeerders gelegd, of het nu in de woonkamer, slaapkamer, op de trap, in de keuken of andere ruimtes is. Bij De Koning Wonen ben je aan het juiste adres!

Laminaat is een stevige leefvloer en een onderhoudsvriendelijk alternatief voor parket. Laminaat behoort tot de harde vloerbedekkingen. Laminaatvloeren van De Koning Wonen zijn te verkrijgen in vlakke uitvoeringen en uitvoeringen met een V-groef. Ook de kleuren en de tegel- en houtdessins laten u versteld staan.

Voor al uw laminaat behoeften kunt u terecht bij De Koning Wonen. Het assortiment bestaat uit top merken laminaat. Ons actuele assortiment omvat houtdessins van inheemse houtsoorten zoals eik, spar of walnoot en oppervlakken die eruitzien als tegels, leisteen, zandsteen, of zelfs metal. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden.

Onze vloeren bieden vele voordelen. Ze zien eruit als natuurlijke houten of stenen vloeren, echter zonder de nadelen hiervan.

De voordelen op een rij:

 • Natuurgetrouwe uitstraling door innovatieve dessins. 
  De natuurgetrouwe uitstraling wordt onder andere door toepassing van de allernieuwste printtechnieken bereikt, waardoor vrijwel geen enkele strook of tegel er precies hetzelfde uit ziet.
 • Waterbestendig
  Ze zijn prima bestand tegen water en de meeste andere vloeistoffen. Daardoor zijn onze vloeren ook toepasbaar in vochtige ruimten zoals badkamers en keukens.
 • Eenvoudig te reinigen. 
  Ze vergen weinig onderhoud en zijn door hun waterbestendigheid gemakkelijk te reinigen.
 • Hoge slijtvastheid. 
  Ze hebben een hoge slijtvastheid. Daarom worden PVC vloeren vaak niet alleen in woningen toegepast, maar ook veel in projectmatige omgevingen zoals hotels, winkels, kantoren etc.
 • Aangenaam, zacht loopgeluid. 
  In tegenstelling tot bijvoorbeeld laminaat bieden PVC vloeren een zacht loopgeluid.
 • Geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. 
  Door de minimale thermische weerstand van onze vloeren zijn designvloeren uitermate geschikt.
 • Duurzaamheid en een gezond binnenklimaat
  Alle onze vloeren hebben een zeer lange levensduur.

Voor zij die aan het bouwen of verbouwen zijn, en nog een mooie vloerbedekking zoeken, heeft linoleum heel wat interessants te bieden. Wat zijn de belangrijkste kwaliteiten van een linoleum vloer?

Allereerst, een natuurlijk product! Linoleum is een mengsel van natuurlijke grondstoffen, zoals onder meer hars en kurk. Die natuurlijke uitstraling kan velen bekoren, wat mede verklaart waarom linoleum leggen zo populair is in hedendaagse huizen. Bovendien voelt het materiaal warm aan en is het beschikbaar in allerlei kleuren. Een linoleum vloer afstemmen op de rest van het interieur is dus perfect mogelijk. Over het onderhoud hoeft men zich trouwens ook geen zorgen te maken, want deze vloerbedekking heeft geen speciale behandeling nodig. Gewoon even dweilen en stofzuigen: linoleum reinigen is niet meer dan dat.

Onze vinyl vloerbedekking zijn kamerbreed. De kamerbrede vinyl vloer bestaat uit een schuimlaag versterkt met glasvlies, voorzien van een transparante toplaag. Het is soepel, veerkrachtig, voetwarm en geluiddempend.

Onze vloeren zijn kwaliteits vinyl vloeren, geschikt voor particulier gebruik (thuis) en in bedrijven. Voordelen op een rij:

 • Duurzaamheid: dankzij de constructie en zeer sterke toplaag
 • Gemak: zeer eenvoudig in onderhoud
 • Comfortabel: dankzij de veerkracht
 • Mooi: door de prachtige verschillende dessins, kleuren en de warme uitstraling

Topmerken die wij voeren zijn onder andere: